Mad Dogs – Seizoen 1

Vrijdag om 20:00 uur

In Mad Dogs wordt de subversieve zwarte humor van een Fargo-achtige thriller gecombineerd met de emotionele, explosieve sfeer van de misdaadfilm Sexy Beast.

Show synopsis

In Mad Dogs wordt de subversieve zwarte humor van een Fargo-achtige thriller gecombineerd met de emotionele, explosieve sfeer van de misdaadfilm Sexy Beast. Rick, Baxter, Woody en Quinn zijn door hun oude vriend Alvo uitgenodigd in zijn luxe villa in Majorca. Alvo heeft de hele reis voor hen betaald - hij wil het feit dat hij zijn bedrijf goed heeft verkocht vieren met zijn vrienden. Maar naarm…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC