Mad Dogs - Seizoen 2

Vrijdag om 20:00 uur

Na hun rampzalige weekend in Alvo's villa op Mallorca zijn Woody, Quinn, Baxter en Rick gestrand op Ibiza met 3 miljoen euro in briefjes van 500. Een bedrag waar je niet omheen kunt, maar hoe krijg je zoveel geld thuis?

Mad Dogs - Seizoen 2

Show synopsis

In de eerste serie waren Woody, Quinn, Baxter en Rick uitgenodigd voor een lang weekend bij hun oude makker Alvo in zijn luxe villa in Majorca. Maar het uitstapje verliep niet helemaal zoals gepland. Nog voor het weekend om was, belandden ze op een gestolen boot met een kilo cocaïne en een berg geld. En toen vervolgens Alvo vermoord werd door een kleine man met een Tony Blair-masker op, besefte…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC