Mad Dogs - Seizoen 3

Vrijdag om 20:00 uur

De mannen zijn in Marokko beland en worden ondervraagd in een gevangenkamp ergens in de woestijn. Het lijkt erop dat hun enige kans op redding een getuigenbeschermingsprogramma is, een nieuwe identiteit en de belofte dat de vrienden het contact met elkaar verbreken.

Mad Dogs seizoen 3

Show synopsis

Woody, Quinn, Baxter en Rick wisten te ontsnappen aan de losgeslagen crimineel Mackenzie, maar bevinden zich nu in Marokko. Voordat de jongens het weten, worden ze verhoord in een gevangenkamp in de woestijn. Het lijkt erop dat hun enige kans op redding een getuigenbeschermingsprogramma is, een nieuwe identiteit en de belofte dat de vrienden het contact met elkaar verbreken. Maar hoelang duurt …

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC