Mad Dogs - Seizoen 4

Vrijdag om 20:00 uur

Het verhaal van de mannen komt tot een einde in deze laatste twee afleveringen. Na hun lange helse vakantie zijn ze terug in Groot-Brittannië, maar weer thuis zijn is niet zo fijn als het klinkt.

Mad Dogs seizoen 4

Show synopsis

Het verhaal van de mannen komt tot een einde in deze laatste twee afleveringen. Na hun lange helse vakantie zijn Woody, Quinn, Rick en Baxter terug in Groot-Brittannië, maar weer thuis zijn is niet zo fijn als het klinkt. Op de oude voet verdergaan is simpelweg geen optie en ze voelen zich depressief, richtingloos en niet op de juiste plek. Allemaal willen ze om verschillende redenen terug naar…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC