Mapp and Lucia

Dinsdag om 21:00 uur

Gedurende een zomer in de jaren 1930 strijden de sluwe Miss Elizabeth Mapp en de hooghartige Mrs. Emmeline 'Lucia' Lucas om wie het hoogste aanzien heeft in het schilderachtige Engelse stadje Tilling.

Mapp and Lucia

Show synopsis

In deze briljante bewerking van de verhalen van schrijver E. F . Benson wordt het leven op het Engelse platteland in de jaren dertig op prachtige en hilarische wijze tot leven gebracht. Deze komische dramaserie over het snobisme en de pretenties in een klein stadje kan bogen op een indrukwekkende cast, met Miranda Richardson en Anna Chancellor in de titelrollen. Gedurende de zomermaanden strijd…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC