McDonald and Dodds - seizoen 3

ZATERDAGEN 21:00 UUR

ALLEEN BESCHIKBAAR IN BELGIË. In seizoen drie van McDonald & Dodds zien we Tala Gouveia en Jason Watkins weer terug als het ongewone detective-duo.

McDonald and Dodds - seizoen 3

Show synopsis

In seizoen drie van McDonald & Dodds zien we Tala Gouveia en Jason Watkins weer terug als het ongewone detective-duo. Het nieuwe seizoen is in de zomer van 2022 te zien en volgt DCI McDonald en DS Dodds uit Bath terwijl ze meer intrigerende mysteries oplossen. Ze krijgen nu gezelschap van een nieuwe baas, hoofdinspecteur Ormond, gespeeld door Outnumbered-actrice Claire Skinner. 

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC