Drama

McDonald & Dodds - Seizoen 2

Vanaf maandag 5 juli om 21.00 uur

McDonald & Dodds zijn terug voor een tweede seizoen.

Bekijk McDonald & Dodds

Nieuwe serie op BBC First

Show synopsis

Tala Gouveia en Jason Watkins kruipen weer in de rollen van het ongewone speurdersduo in deze misdaadserie die zich afspeelt in de historische stad Bath.

Terugkerend thema is de werkrelatie tussen de vanuit het ruige Zuid-Londen overgeplaatste DCI Lauren McDonald (Gouveia), die bedenker Robert Murphy beschrijft als 'rondstappend in het keurige Bath als een olifant in een porseleinkast',…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC