Midsomer Murders – seizoen 22

VANAF MAANDAG 27 FEBRUARI OM 21:00 UUR

ALLEEN BESCHIKBAAR IN NEDERLAND. Wereldberoemde detectiveserie die zich afspeelt in het idyllische graafschap Midsomer. Inspecteur Barnaby en zijn jonge sergeant onderzoeken verdachte sterfgevallen in de gemeenschap met een opmerkelijk hoog misdaadcijfer.

Show synopsis

Wereldberoemde detectiveserie die zich afspeelt in het idyllische graafschap Midsomer. Inspecteur Barnaby en zijn jonge sergeant onderzoeken verdachte sterfgevallen in de gemeenschap met een opmerkelijk hoog misdaadcijfer.
De eerste aflevering begint nadat een lokale fotograaf met zijn creatie van The Wolf Hunter een stadsmythe-wedstrijd wint en deze onverwacht een cultstatus krijgt. Maar w…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC