Midsomer Murders - seizoen 23

DINSDAGEN OM 21:00

Vier nieuwe moordzaken houden DCI John Barnaby (Neil Dudgeon) en DS Jamie Winter (Nick Hendrix) drukker bezig dan ooit in het schilderachtige Midsomer County.

Midsomer Murders - seizoen 23

Show synopsis

Vier nieuwe moordzaken houden DCI John Barnaby (Neil Dudgeon) en DS Jamie Winter (Nick Hendrix) drukker bezig dan ooit in het schilderachtige Midsomer County. Een bomvrije schuilkelder in Blacktrees Forest biedt prepper Warren Kaine geen bescherming tegen een wraakzuchtige moordenaar. Challis Court is een hechte gemeenschap van gepensioneerde politieagenten en verandert in een dodelijke val voo…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC