Miss Fisher’s Murder Mysteries - seizoen 2

ZONDAGEN OM 19:45 UUR

De illustere Phryne Fisher is terug! Het tweede seizoen van Miss Fisher’s Murder Mysteries bouwt voort op de zorgvuldig opgebouwde wereld uit seizoen één. Deze smeuïge versie van de traditionele misdaaddrama neemt je mee naar het tussenoorlogse Melbourne van de jaren 1920 met zijn fascinerende en diverse subculturen.

Synopsis

De illustere Phryne Fisher is terug! Het tweede seizoen van Miss Fisher’s Murder Mysteries bouwt voort op de zorgvuldig opgebouwde wereld uit seizoen één. We volgen opnieuw de onafhankelijke, glamoureuze en onverstoorbare hoofdrolspeelster detective Phryne Fisher (Essie Davis). Deze smeuïge versie van de traditionele misdaaddrama neemt je mee naar het tussenoorlogse Melbourne van de jaren 1920 …

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC