Miss Fisher’s Murder Mysteries – seizoen 3

ZONDAGEN OM 19:45 UUR

Het derde seizoen van Miss Fisher's Murder Mysteries gaat verder met de onconventionele capriolen van Miss Phryne Fisher, de stijlvolle vrouwelijke detective, terwijl ze misdaden oplost met behulp van haar ensemble van huisgenoten en haar speelse samenwerking met de suave en toegewijde Detective Jack Robinson voortzet.

Show synopsis

Het derde seizoen van Miss Fisher's Murder Mysteries gaat verder met de onconventionele capriolen van Miss Phryne Fisher, de stijlvolle vrouwelijke detective, terwijl ze misdaden oplost met behulp van haar ensemble van huisgenoten en haar speelse samenwerking met de suave en toegewijde Detective Jack Robinson voortzet. Wanneer Lord Henry George Fisher, Phrynes vervreemde vader, onaangekondigd i…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC