Miss Scarlet and the Duke - seizoen 4

DINSDAGEN OM 21:00

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN NEDERLAND. Elisa heeft het bedrijf van Nash & Sons overgenomen (niet dat hij zonen heeft) en de zaken gaan niet helemaal soepel, hoewel er hulp komt uit bekende bronnen.

Miss Scarlet and the Duke - seizoen 4

Show synopsis

Elisa heeft het bedrijf van Nash & Sons overgenomen (niet dat hij zonen heeft) en de zaken gaan niet helemaal soepel, hoewel er hulp komt uit bekende bronnen. Buiten haar werk dreigt een naderende beslissing in haar relatie met William (de hertog) hun leven op de schop te gooien.

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC