Ms Fisher’s Modern Murder Mysteries - seizoen 2 

ZONDAGEN OM 20:00

Phryne Fisher's lang verloren nichtje, Peregrine (Geraldine Hakewill), gaat verder met het oplossen van misdaden gehuld in stijlvolle outfits.

Show synopsis

Phryne Fisher's lang verloren nichtje, Peregrine (Geraldine Hakewill), gaat verder met het oplossen van misdaden gehuld in stijlvolle outfits. Terwijl moorden de straten van het Melbourne van 1964 blijven teisteren, pakt Peregrine haar lastigste opdracht tot nu toe aan; ze probeert haar carrière, haar avontuurlijke leven en haar romance met rechercheur James Steed met elkaar te combineren.

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC