Murder on the Blackpool Express

MAANDAGEN OM 21:00

Johnny Vegas en Car Share's Sian Gibson schitteren in deze gloednieuwe UKTV Original-speelfilm, die een mix is van comedy en een klassiek whodunit-verhaal.

Murder on the Blackpool Express

Show synopsis

Johnny Vegas en Car Share's Sian Gibson schitteren in deze gloednieuwe UKTV Original-speelfilm, die een mix is van comedy en een klassiek whodunit-verhaal. Vegas speelt Terry, een buschauffeur uit Blackpool die, samen met reisleidster Gemma (Gibson), verstrikt raakt in een dodelijke samenzwering wanneer passagiers op mysterieuze wijze een voor een het loodje leggen.

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC