Murdoch Mysteries - S8

VANAF 17 JUNI ELKE WERKDAG OM 20:00

De dramaserie Murdoch Mysteries speelt zich af in Toronto aan het begin van de 20e eeuw en elke aflevering is een één uur durende verkenningstocht in de intrigerende wereld van William Murdoch.

Murdoch Mysteries - S8

Show synopsis

De dramaserie Murdoch Mysteries speelt zich af in Toronto aan het begin van de 20e eeuw en elke aflevering is een één uur durende verkenningstocht in de intrigerende wereld van William Murdoch, een methodische en charmante detective die baanbrekend werk verricht met innovatieve forensische technieken om de gruwelijkste moorden in de stad op te lossen.

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC