My Life is Murder

VANAF DINSDAG 18 JUNI OM 21:00

ALLEEN VERKRIJGBAAR IN NEDERLAND. In My Life is Murder schittert de iconische actrice Lucy Lawless als Alexa Crowe. Deze gecompliceerde, dwarse en innemende detective kan het niet laten om voor het goede te vechten – of dat nu moorden oplossen is of strijden tegen de kleine frustraties van het leven van alledag.

My Life is Murder

Show synopsis

In My Life is Murder schittert de iconische actrice Lucy Lawless als Alexa Crowe. Deze gecompliceerde, dwarse en innemende detective kan het niet laten om voor het goede te vechten – of dat nu moorden oplossen is of strijden tegen de kleine frustraties van het leven van alledag. De onverschrokken en meedogenloze Alexa beschikt over unieke vaardigheden en inzichten in de duistere krochten van de…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC