Peaky Blinders - Seizoen 6

VANAF WOENSDAG 14 FEBRUARI OM 21:00

ALLEEN BESCHIKBAAR IN BELGIË. Tommy vertrekt naar Noord-Amerika, waar het einde van de drooglegging nieuwe kansen biedt.

Peaky Blinders- Seizoen 6

Show synopsis

Tommy vertrekt naar Noord-Amerika, waar het einde van de drooglegging nieuwe kansen biedt. Een oude tegenstander slaat eindelijk zijn slag, waardoor Tommy wordt geconfronteerd met nieuw gevaar. Hij raakt verwikkeld in een machtsspel met fascisten, vrijheidsstrijders en gangsters uit Boston.

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC