Queens of Mystery - seizoen 2

DINSDAGEN OM 21:00

Cat, Jane en Beth Stone, drie succesvolle zussen die misdaadverhalen schrijven, verwelkomen je weer in het pittoreske Engelse dorpje Wildemarsh, waar ze hun nichtje, Detective Matilda Stone, helpen bij het onderzoeken van mysteries, zelfs als Matilda daar helemaal niet op zit te wachten.

Queens of Mystery - seizoen 2

Show synopsis

Cat, Jane en Beth Stone, drie succesvolle zussen die misdaadverhalen schrijven, verwelkomen je weer in het pittoreske Engelse dorpje Wildemarsh, waar ze hun nichtje, Detective Matilda Stone, helpen bij het onderzoeken van mysteries, zelfs als Matilda daar helemaal niet op zit te wachten. In een heerlijke mix van comedy en catastrofe stapelen de lijken zich op in een luxe spa, een trendy nieuwe …

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC