Ragdoll

Vanaf zondag 1 januari om 21.00 uur

Zes mensen zijn vermoord en van de slachtoffers is één lichaam gemaakt – bijgenaamd de 'Ragdoll'. DS Nathan Rose, die onlangs is teruggekeerd bij de Londense politie, wordt aan de zaak toegewezen, samen met zijn beste vriendin en bazin DI Emily Baxter en de nieuwe rekruut van de eenheid DC Lake Edmunds.

Ragdoll

Show synopsis

Detective DS Rose, die onderwerp was van een schandaal, is net weer aan de slag bij de Londense politie als hij en zijn collega's, de pas gepromoveerde DI Baxter en de jonge Amerikaan DC Edmunds, worden opgeroepen vanwege een lugubere ontdekking in een flatgebouw. Aan het plafond hangt een 'lappenpop' die is gemaakt van zes verschillende lichaamsdelen. Als er een lijst bekend wordt gemaakt met …

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC