Rosemary and Thyme – Seizoen 3

ZONDAGEN OM 18:45 UUR

Voor Rosemary en Laura blijft moord en mysterie op hun (tuin)pad komen, terwijl ze hun werk als tuinier voortzetten. In dit seizoen reizen ze af naar Spanje, vinden ze een baby onder een struik en ontrafelen ze een mysterie in een wijngaard.

Rosemary and Thyme – seizoen 3

Show synopsis

Rosemary en Laura worden in het derde seizoen aan het werk gezet wanneer een dodelijk onkruid hectares aan wijngaarden dreigt te overwoekeren. Er wordt een moord gepleegd in het huis van een beroemde botanicus, een lokale inwoner wordt dood aangetroffen terwijl het duo aan een Arabische tuin in Malaga werkt, in Regent's Park wordt het lichaam van een psychiater gevonden, iemand heeft een baby a…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC