Sanditon - Seizoen 2

DONDERDAGEN OM 21:00 UUR

Het is negen maanden na de hartverscheurende laatste aflevering van seizoen één – het kustplaatsje Sanditon is almaar populairder geworden en boordevol levendige personages, romantiek en intriges. Charlotte, de hoofdrolspeelster in het verhaal van Jane Austen, trekt al snel de aandacht van twee nieuwe huwelijkskandidaten, terwijl Georgina Lambe vastbesloten is om in de naam der liefde wat kattenkwaad uit te halen.

Show synopsis

Het is negen maanden na de hartverscheurende laatste aflevering van seizoen één – het kustplaatsje Sanditon is almaar populairder geworden en boordevol levendige personages, romantiek en intriges. Charlotte, de hoofdrolspeelster in het verhaal van Jane Austen, trekt al snel de aandacht van twee nieuwe huwelijkskandidaten, terwijl Georgina Lambe vastbesloten is om in de naam der liefde wat katte…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC