The Shadow Line

Donderdag om 20:30

Wanneer Harvey Wratten, een van de grootste misdaadbazen van het Verenigd Koninkrijk, nog maar vier uur op vrije voeten is, wordt hij vermoord. Detective Inspector Jonah Gabriel wordt met de zaak belast nadat hij net weer aan het werk is na te zijn neergeschoten tijdens een undercoveroperatie.

The Shadow Line

Show synopsis

Een briljante, achtdelige thrillerserie over een filmische wereld die gekenmerkt wordt door vervaagde moraliteit en in gewetensstrijd verkerende personages, met hoofdrollen voor Chiwetel Ejiofor, Christopher Eccleston, Sir Antony Sher en Stephen Rea. Inspecteur Jonah Gabriel onderzoekt de moord op Harvey Wratten, baas van een van de grootste misdaadorganisatie van Groot-Brittannië. Geen eenvoud…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC