Shakespeare and Hathaway – Seizoen 4

Vrijdagen om 21:00 uur

De eigenaardige, vreemd bij elkaar passende speurneuzen uit Stratford-upon-Avon zijn terug voor meer pittoreske en grillige mysteries boordevol humor en landelijke charme.

Show synopsis

De eigenaardige, vreemd bij elkaar passende speurneuzen uit Stratford-upon-Avon zijn terug voor meer pittoreske en grillige mysteries boordevol humor en landelijke charme. Van verdachte geesten tot de intense wereld van Shakespeareaanse escorts, om nog maar te zwijgen van de duivelse passie en bittere rivaliteit in het stijldansen en een achterbaks complot om Kerst te saboteren. Zoals altijd ho…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC