Sherwood

ZONDAGEN OM 21:00 UUR

Een politiek relevante thriller over een gemeenschap die door twee schokkende moorden verscheurd wordt. Door een complex politiek verleden waren de gemeenschappen in de industriedorpen rondom Sherwood Forest al vaak verdeeld. Maar wanneer twee plaatselijke bewoners worden vermoord, rijten oude wonden weer open en wordt het stadje overspoeld door spanning en angst.

Show synopsis

Een politiek relevante thriller over een gemeenschap die door twee schokkende moorden verscheurd wordt. Door een complex politiek verleden waren de gemeenschappen in de industriedorpen rondom Sherwood Forest al vaak verdeeld. Maar wanneer twee plaatselijke bewoners worden vermoord, rijten oude wonden weer open en wordt het stadje overspoeld door spanning en angst. Het is aan politiechef Ian en …

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC