Silent Witness - Seizoen 17

Vrijdag om 21:00 uur

Ga mee met het team van pathologen op reis naar Schotland om een verdacht sterfgeval te onderzoeken; en de jacht op een baby die eindigt met Jacks confrontatie met zijn getroebleerde verleden.

Silent Witness seizoen 17

Show synopsis

Forensisch experts Nikki en Jack keren terug om de waarheid achter verdachte doodsoorzaken boven tafel te halen. Er heeft een verandering plaatsgevonden in Lyell Centre met de plotselinge komst van een nieuwe baas, de patholoog en politiek scherpzinnige Thomas Chamberlain. Zijn nieuwe aanpak kan niet rekenen op een warm onthaal en Chamberlain erkent al snel dat hij hun vertrouwen zal moeten win…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC