Silent Witness - seizoen 27

VRIJDAGEN OM 21:00

De meervoudig bekroonde misdaadserie keert terug met nog eens vijf aangrijpende verhalen die het team wetenschappers moet oplossen. Onder leiding van patholoog Dr Nikki Alexander en forensisch wetenschapper Jack Hodgson is geen zaak hetzelfde voor de onderzoekers.

Silent Witness seizoen 27

Show synopsis

De meervoudig bekroonde misdaadserie keert terug met nog eens vijf aangrijpende verhalen die het team wetenschappers moet oplossen. Onder leiding van patholoog Dr Nikki Alexander en forensisch wetenschapper Jack Hodgson is geen zaak hetzelfde voor de onderzoekers. Een seriemoordenaar duikt weer op, de dood teistert een campus, een gemummificeerde vrouw brengt een gemeenschap in beroering, licha…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC