Sister Boniface Mysteries

Dinsdagen om 21:00 uur

Een serie vol luchtige moordmysteries met in de hoofdrol een katholieke non op een scooter die misdaden oplost: Sister Boniface. Het zijn de jaren zestig en forensisch onderzoek staat nog in de kinderschoenen. Gelukkig hebben de inwoners van Great Slaughter een geheim wapen: Sister Boniface.

Show synopsis

Een serie vol luchtige moordmysteries met in de hoofdrol een katholieke non op een scooter die misdaden oplost: Sister Boniface. Het zijn de jaren zestig en forensisch onderzoek staat nog in de kinderschoenen. Gelukkig hebben de inwoners van Great Slaughter een geheim wapen: Sister Boniface. Wanneer er bewijs gevonden moet worden, zal Boniface het vinden met een beetje hulp van de knappe DI Sam…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC