Six Four

VANAF ZONDAG 25 JUNI OM 21:00

Een tienermeisje loopt weg van huis, waardoor leugens en politieke intriges aan het licht komen. Een prachtige tv-serie geïnspireerd op het enorm succesvolle gelijknamige Japanse boek.

Six Four

Show synopsis

Een tienermeisje loopt weg van huis, waardoor leugens en politieke intriges aan het licht komen. Een prachtige tv-serie geïnspireerd op het enorm succesvolle gelijknamige Japanse boek. Deze vierdelige thriller, geïnspireerd op het succesvolle gelijknamige Japanse boek, speelt zich voornamelijk af in Glasgow en vertelt een meeslepend verhaal over corruptie, verraad en een vastberaden zoektocht n…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC