Smother - Seizoen 2

ZONDAGEN OM 21:00 UUR

De terugkeer van de intense onderzoeksthriller over de geheimen die families voor elkaar verborgen houden en die, eenmaal openbaar, hen voor altijd uit elkaar kunnen drijven.

Show synopsis

De terugkeer van de intense onderzoeksthriller over de geheimen die families voor elkaar verborgen houden en die, eenmaal openbaar, hen voor altijd uit elkaar kunnen drijven. Val denkt dat ze veilig is. Iemand anders heeft de schuld op zich genomen voor de moord op haar man Denis. Maar een klop op de deur veroorzaakt een schokgolf door de familie. Voor hen staat de geheime zoon van Denis, Finn.…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC