Menu

Temple

Vanaf zaterdag 2 november om 21.00 uur

Show Synopsis

Temple, geschreven door de Ierse toneelschrijver Mark O'Rowe, is het verhaal over Daniel Milton (Mark Strong), een getalenteerde chirurg wiens wereld op zijn kop komt te staan als zijn vrouw een levensbedreigende ziekte krijgt.

Als alle gangbare opties voor een behandeling uitgeput raken, weigert Daniel de prognose te accepteren en op te geven. In plaats daarvan gaat hij samenwerken met een obsessieve maar verrassend vindingrijke zonderling - en samen zetten ze een ondergrondse kliniek op in het uitgebreide netwerk van verlaten tunnels onder het metrostation Temple in Londen.

Al gauw sluit Anna (Carice Van Houten) zich aan, een zich schuldig voelende medisch onderzoeker wier verleden is verwikkeld met dat van Daniel, en Jamie (Tobi King Bakare), een jonge voortvluchtige bankovervaller. Daniel doet zijn best deze disfunctionele familie zo goed mogelijk te leiden terwijl zijn morele grenzen tussen het zijn van een echtgenoot, vriend en dokter op de proef worden gesteld. Maar al gauw wordt duidelijk dat hijzelf en zijn wanhopige acties er weleens de oorzaak van zouden kunnen zijn dat uiteindelijk alles instort. Hoe ver wil Daniel gaan om zijn stervende vrouw te redden?

Temple

Promo

Featured Videos

Newsletter Sign Up