The Castaways

ZONDAGEN OM 21:00

Een mysterieus vliegtuigongeluk. Een groep gestrande overlevenden. Een zusje is vastberaden om achter de waarheid te komen. Aangrijpende thriller gebaseerd op de hitroman van Lucy Clarke.

The Castaways

Show synopsis

Een mysterieus vliegtuigongeluk. Een groep gestrande overlevenden. Een zusje is vastberaden om achter de waarheid te komen. Aangrijpende thriller gebaseerd op de hitroman van Lucy Clarke. De zusjes Erin en Lori beleven de vakantie van hun leven. Maar na een fikse ruzie gaat alleen Lori aan boord van het vliegtuig, dat echter nooit op de bestemming aankomt. Wrakstukken worden niet gevonden. Over…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC