The Change

VANAF ZONDAG 10 SEPTEMBER OM 21:00 UUR

Linda, getrouwd en twee kinderen, is vijftig en in de overgang. Jarenlang hield ze bij hoeveel tijd ze kwijt was aan het huishouden (exact 131.500 minuten en 20 seconden) en nu vindt ze het tijd om deze verloren uren voor zichzelf op te eisen.

The Change

Show synopsis

Linda, getrouwd en twee kinderen, is vijftig en in de overgang. Jarenlang hield ze bij hoeveel tijd ze kwijt was aan het huishouden (exact 131.500 minuten en 20 seconden) en nu vindt ze het tijd om deze verloren uren voor zichzelf op te eisen. Linda ontvlucht haar echtgenoot, stoft haar motor af en zet koers naar ‘The Forest’, een mythische en idyllische plaats waar ze als kind al kwam. Maar al…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC