The Cleaner

MAANDAGEN OM 21:00

ALLEEN BESCHIKBAAR IN NEDERLAND. Het is de taak van de politie om de stad schoon te vegen, maar Wicky is hiervoor verantwoordelijk op de plaatsen delict.

Show synopsis

Het is de taak van de politie om de stad schoon te vegen, maar Wicky is hiervoor verantwoordelijk op de plaatsen delict. Als de detectives klaar zijn, komt hij in actie, gewapend met bleekmiddel en schrobber. In elke aflevering ontmoet Wicky veel sterke persoonlijkheden, allemaal op de verkeerde plaats op het verkeerde moment. En gelukkig voor Wicky is er ook een pub die dringend aan een schoon…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC