The Cleaner Kerstspecial

DINSDAG 27 DECEMBER OM 20:15

ALLEEN BESCHIKBAAR IN NEDERLAND. Het is eerste kerstdag en Wicky kan niet wachten om Weasels kersttombola te winnen: eerste prijs, een echt paard.

The Cleaner Kerstspecial

Show synopsis

Het is eerste kerstdag en Wicky kan niet wachten om Weasels kersttombola te winnen:
eerste prijs, een echt paard. Het enige wat hem in de weg staat is een bloederige plaats delict in een ijssalon en een vaste klant die zich door zoiets kleins als een moord niet laat tegenhouden om de perfecte pêche melba te bemachtigen.

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC