The Diplomat

ELKE ZATERDAG OM 20:00 UUR

Scherpzinnige nieuwe misdaadserie over de geheimzinnige wereld van de diplomatie. Van de makers van Bodyguard en Line of Duty. Laura Simmonds en haar Spaanse vriendin en collega Alba Ortiz doen er alles aan om Britse staatsburgers die in Barcelona in de problemen raken, te beschermen. En dat is nog niet zo makkelijk.

The Diplomat

Show synopsis

Scherpzinnige nieuwe misdaadserie over de geheimzinnige wereld van de diplomatie. Van de makers van Bodyguard en Line of Duty. Laura Simmonds en haar Spaanse vriendin en collega Alba Ortiz doen er alles aan om Britse staatsburgers die in Barcelona in de problemen raken, te beschermen. En dat is nog niet zo makkelijk. Ze fungeren als politieagent, adviseur en advocaat. De serie begint met de onv…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC