The Following Events Are Based on a Pack of Lies

VANAF ZONDAG 22 OKTOBER OM 21:00

Deze spannende thrillerserie gaat over een fraudeur en twee vrouwen die de kracht vinden om een oplichter een koekje van eigen deeg te geven.
Alice is een capabele, maar ondergewaardeerde assistent die met haar hele gezin in een kleine bungalow woont.

Show synopsis

Deze spannende thrillerserie gaat over een fraudeur en twee vrouwen die de kracht vinden om een oplichter een koekje van eigen deeg te geven.
Alice is een capabele, maar ondergewaardeerde assistent die met haar hele gezin in een kleine bungalow woont. Cheryl is een succesvol auteur die helemaal alleen in een groot landhuis woont en Dr. Robert Chance is een gevierd ecopreneur die als een blok vo…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC