The Good Karma Hospital - Seizoen 4

ZONDAGEN OM 20:00 UUR

In seizoen vier van The Good Karma Hospital, een levensbevestigend medisch drama vol hartstocht en hoop, wordt de gepassioneerde en openhartige Lydia Fonseca gedwongen de confrontatie aan te gaan met haar complexe verleden wanneer Greg dreigt te worden uitgezet. Ondertussen worstelt de geliefde Ruby Walker met haar onzekere toekomst na het plotselinge vertrek van Gabriel Varma.

Show synopsis

In seizoen vier van THE GOOD KARMA HOSPITAL, een levensbevestigend medisch drama vol hartstocht en hoop, wordt de gepassioneerde en openhartige Lydia Fonseca gedwongen de confrontatie aan te gaan met haar complexe verleden wanneer Greg dreigt te worden uitgezet. Ondertussen worstelt de geliefde Ruby Walker met haar onzekere toekomst na het plotselinge vertrek van Gabriel Varma. We stellen ook t…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC