The Madame Blanc Mysteries - seizoen 2 

VRIJDAGEN OM 21:00

De Engelse antiekhandelaar Jean White (Sally Lindsay, Scott & Bailey, Coronation Street) had nooit durven dromen dat zij, na het oplossen van de moord op haar man in een klein Frans dorpje, een nieuw en opwindend leven zou beginnen als Madame Blanc (Mevrouw Wit in het Frans), détective extraordinaire.

The Madame Blanc Mysteries - seizoen 2 

Show synopsis

De Engelse antiekhandelaar Jean White (Sally Lindsay, Scott & Bailey, Coronation Street) had nooit durven dromen dat zij, na het oplossen van de moord op haar man in een klein Frans dorpje, een nieuw en opwindend leven zou beginnen als Madame Blanc (Mevrouw Wit in het Frans), détective extraordinaire. Ga lekker achterover zitten en los nog zeven mysteries op in…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC