The North Water

Woensdag om 21:30 uur

Patrick Sumner, die probeert te ontsnappen aan de gruwelen van zijn verleden, onderneemt een noodlottige reis naar het noordpoolgebied waar hij te maken krijgt met de brute harpoenier Henry Drax.

The North Water

Show synopsis

In 1859 gaat Patrick Sumner aan boord van The Volunteer als scheepschirurgijn, in de hoop zich te verliezen in het zware lichamelijke werk van een Arctische walvisvaart. Maar de woestheid van de elementen wordt geëvenaard door het geweld van de bemanningsleden. En vooral Drax, een harpoenier, is een brute kracht om rekening mee te houden. Als het ware doel van de expeditie duidelijk wordt, bars…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC