The Outlaws

MAANDAGEN OM 21:00 UUR

Wanneer zeven onbekenden voor hun taakstraf bij elkaar in een groep worden gezet, realiseren ze zich dat ze wel heel veel van elkaar verschillen. Het enige wat ze gemeen hebben, is dat ze de wet in hun woonplaats Bristol hebben overtreden.

Show synopsis

Wanneer zeven onbekenden voor hun taakstraf bij elkaar in een groep worden gezet, realiseren ze zich dat ze wel heel veel van elkaar verschillen. Het enige wat ze gemeen hebben, is dat ze de wet in hun woonplaats Bristol hebben overtreden. Terwijl nieuwe vriendschappen ontstaan, worden er duistere geheimen onthuld. En wanneer de groep meegesleurd wordt in gevaarlijke criminele praktijken, moete…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC