The Outlaws – Seizoen 2

MAANDAGEN OM 21:00

De levendige komediethriller van BAFTA-winnaar Stephen Merchant keert terug. Kunnen de outlaws een drugsbaron op eigen terrein verslaan? Met Christopher Walken. Tijdens hun taakstraf belanden de meest ongebruikelijke outlaws aan de verkeerde kant van de wet. Alweer.

Show synopsis

De levendige komediethriller van BAFTA-winnaar Stephen Merchant keert terug. Kunnen de outlaws een drugsbaron op eigen terrein verslaan? Met Christopher Walken. Tijdens hun taakstraf belanden de meest ongebruikelijke outlaws aan de verkeerde kant van de wet. Alweer. Het geld dat de groep ‘per ongeluk’ heeft gestolen, blijft hen volgen en de criminele onderwereld krijgt steeds meer grip op hen. …

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC