The Split - Seizoen 3

DINSDAGEN OM 21:00 UUR

Vermakelijk drama dat zich afspeelt in de snelle wereld van het Londense circuit van echtscheidingsadvocaten. Van Emmy en Bafta Award winnaar Abi Morgan. Dit laatste seizoen richt zich op de breuk tussen Hannah en Nathan. De twee echtscheidingsadvocaten gaan op vriendschappelijke wijze scheiden, tot schokkende onthullingen een pijnlijke confrontatie uitlokken.

Show synopsis

Vermakelijk drama dat zich afspeelt in de snelle wereld van het Londense circuit van echtscheidingsadvocaten. Van Emmy en Bafta Award winnaar Abi Morgan. Dit laatste seizoen richt zich op de breuk tussen Hannah en Nathan. De twee echtscheidingsadvocaten gaan op vriendschappelijke wijze scheiden, tot schokkende onthullingen een pijnlijke confrontatie uitlokken. Ondertussen brengt Ruth meer tijd …

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC