The Syndicate – Seizoen 4

Dinsdag om 21:00 uur

Zo gewonnen, zo geronnen - deze serie gaat over verhalen van grote financiële meevallers en nog grotere problemen wanneer het leven van een groep vrienden in een klap verandert door een grote prijs in een loterij.

Show synopsis

Zo gewonnen, zo geronnen - deze serie gaat over verhalen van grote financiële meevallers en nog grotere problemen wanneer het leven van een groep vrienden in een klap verandert door een grote prijs in een loterij. Dit hartverwarmende drama van Kay Mellor is terug voor een vierde seizoen, waarin de medewerkers van hondenpension Woodvale Kennels ontdekken dat ze de loterij hebben gewonnen. Maar w…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC