The Watch

Dubbele aflevering elke vrijdag om 20:30 uur

Vindt een ongelooflijke groep buitenbeentjes – The City Watch – het lef om de wereld te redden, waarbij ze zelfs zichzelf verrassen. Trollen, weerwolven, tovenaars en andere onwaarschijnlijke helden moeten het opnemen tegen een kwaadaardig complot om een reusachtige draak te doen herrijzen, wat zou leiden tot de vernietiging van het leven zoals zij het kennen.

The Watch

Show synopsis

The Watch, een mix van fantasy, humor en misdaad, is een moderne en inclusieve serie voor iedereen, geïnspireerd door de personages van Sir Terry Pratchett. In deze komische maar spannende serie vindt een ongelooflijke groep buitenbeentjes – The City Watch – het lef om de wereld te redden, waarbij ze zelfs zichzelf verrassen. Trollen, weerwolven, tovenaars en andere onwaarschijnlijke helden moe…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC