This is Going to Hurt

Woensdagen om 21:00 uur

Deze hilarische – en vaak hartverscheurende – serie volgt een fictieve versie van Adam terwijl hij probeert zowel een goede dokter als een goed mens te zijn, binnen een systeem dat soms aanvoelt alsof het tegen hem is.

Show synopsis

Ben Whishaw speelt de hoofdrol in Adam Kay's bewerking van zijn bestseller-memoires over het leven als arts in opleiding. Deze hilarische – en vaak hartverscheurende – serie volgt een fictieve versie van Adam terwijl hij probeert zowel een goede dokter als een goed mens te zijn, binnen een systeem dat soms aanvoelt alsof het tegen hem is. De serie onthult de onverbloemde realiteit van Adams lev…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC