Time

Woensdag om 21:30 uur

Time geeft een verrassende blik in het Britse gevangeniswezen en de mensen die in deze wereld leven en werken. Een verhaal van misdaad, straf, schuld en vergeving.

Show synopsis

Een indringend beeld van het leven in de gevangenis, met rollen van Emmy- en BAFTA-winnaar Sean Bean en de vier keer voor een BAFTA genomineerde Stephen Graham. De serie is bedacht door de met een Emmy en drie BAFTA’s bekroonde schrijver Jimmy McGovern. Voormalig leraar Mark Cobden is verantwoordelijk voor de dood van een onschuldige man. Gekweld door beelden van zijn slachtoffer verwelkomt hij…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC