Traces - Seizoen 2

Woensdagen om 21.00 uur

De gemoederen lopen hoog op in een explosieve terugkeer van deze veelgeprezen misdaadserie, gebaseerd op een idee van bestsellerromanschrijver Val McDermid. Lab-assistente Emma Hedges volgt nu een opleiding tot forensisch chemicus en staat op het punt de moordzaak op haar moeder eindelijk opgelost te zien.

Show synopsis

De gemoederen lopen hoog op in een explosieve terugkeer van deze veelgeprezen misdaadserie, gebaseerd op een idee van bestsellerromanschrijver Val McDermid. Lab-assistente Emma Hedges volgt nu een opleiding tot forensisch chemicus en staat op het punt de moordzaak op haar moeder eindelijk opgelost te zien. Daniel moet getuigen tegen zijn vader. Zal de relatie van Emma en Daniel de druk weerstaa…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC