Unforgotten – seizoen 5

ZATERDAGEN OM 21:00 UUR

De BAFTA-winnende hitserie keert terug wanneer DI Sunny Khan en nieuwkomer DCI Jessie James de waarheid achter weer een historische moord ontdekken. Er wordt een stoffelijk overschot ontdekt in een pas gerenoveerd pand in West-Londen.

Show synopsis

De BAFTA-winnende hitserie keert terug wanneer DI Sunny Khan en nieuwkomer DCI Jessie James de waarheid achter weer een historische moord ontdekken. Er wordt een stoffelijk overschot ontdekt in een pas gerenoveerd pand in West-Londen. Maar gaat het hier om een moord uit de jaren dertig of is het lijk recenter gedumpt? Sanjeev Bhaskar is terug als leider van het team, naast Sinéad Keenan die zij…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC