Vienna Blood - seizoen 3

MAANDAGEN OM 21:00

Het derde seizoen van het spannende misdaaddrama dat zich afspeelt in het 20e-eeuwse Wenen, van veelgeprezen scenarioschrijver Steve Thompson. De briljante jonge Engelse arts Max Liebermann en de onvermoeibare Detective Inspector Oskar Rheinhardt onderzoeken samen een reeks ongewone en verontrustende moorden.

Synopsis

Het derde seizoen van het spannende misdaaddrama dat zich afspeelt in het 20e-eeuwse Wenen, van veelgeprezen scenarioschrijver Steve Thompson.

Wenen aan het begin van de 20e eeuw, een broeinest van filosofie, wetenschap en kunst, waar culturen en ideeën botsen in de cafés en operahuizen van de stad. 

De briljante jonge Engelse arts Max Liebermann en de onvermoeibare Detecti…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC