Blog Image

Blog hoogtepunten herfst

Tuesday 5 October 2021

De bladeren kleuren bruin, het wordt kouder en de dagen worden korter: de herfst is gearriveerd, en daarmee weer uitstekende tv-programma's op BBC First.

Dit zijn onze favorieten voor dit seizoen, van een uit de hand gelopen pensioenfeest tot een behekst Engels landhuis.

Silent Witness seizoen 24

Silent Witness - Seizoen 24

Fan van forensische misdaadseries? Silent Witness is terug op BBC First met het 24ste seizoen met tien afleveringen en het 25-jarig jubileum! Zowel fans van het eerste uur als nieuwe kijkers kunnen van dit seizoen genieten en volop speurwerk verrichten. Seizoen 23 eindigde dramatisch en fans moeten in dit nieuwe seizoen afscheid nemen van twee oude gezichten, maar krijgen daar wel een paar nieuwe gezichten voor terug. Nikki Alexander (Emilia Fox) en Jack Hodgson (David Caves) worden vergezeld door de nieuwe patholoog Adam Yeun (Jason Wong) bij het eerste van vele onderzoeken: een mysterieuze dood in een zwaarbewaakte gevangenis.

Speur vanaf vrijdag 29 oktober om 21.00 uur mee met het team op BBC First.

The Canterville Ghost 

The Canterville Ghost

De donkere dagen lenen zich uitstekend voor een ouderwets goed spookverhaal. Anthony Stewart-Head speelt de rol van Sir Canterville in deze nieuwe bewerking van het klassieke horrorverhaal van Oscar Wilde. Op het hedendaagse Engelse platteland weet de Amerikaanse techmiljardair Hiram Otis (James Lance) niet wat hij zich op de hals haalt als hij het landgoed Canterville Chase koopt. Hij krijgt er zonder weten een eeuwenoude bewoner bij – een kwaadwillige geest.

Drie families – de aristocratische Cantervilles, Romafamilie Lovell en Amerikaanse familie Otis – moeten een manier vinden om samen te werken om hun gezamenlijke probleem op te lossen. Deze huiveringwekkende vertelling vol Wilde's karakteristieke droge humor past perfect bij de herfst.

Vang een blik op van de geest in deze miniserie vanaf vrijdag 1 november om 20.00 uur op BBC First.

Mad Dogs seizoen 4 

Mad Dogs - Seizoen 4

Nooit eerder liep een pensioenfeest zo uit de hand. Als vier mannen naar Mallorca gaan om de pensionering van hun vriend te vieren, verwachten ze niet dat ze verstrikt raken in een web van corrupte politie, georganiseerde misdaad en de CIA. Bizar genoeg gebeurt dat wel, en in de afgelopen drie seizoenen zagen we hoe ze van Ibiza naar Marokko naar Kaapstad gingen. Daar ontmoeten we ze voor de twee afleveringen van het laatste seizoen. Maak je op voor zwarte humor.

Mad Dogs is te zien vanaf vrijdag 29 oktober om 20.00 uur.

Love Life 

Love Life

Families zijn nooit eenvoudig, maar de families in Love Life lijken nog ingewikkelder dan andere...

Robert James Collier, bij fans misschien bekend van zijn heel andere rol als Thomas in Downton Abbey, speelt Joe. Joe komt terug na een jaar reizen en ontdekt dat zijn vriendin Lucy (Andrea Lowe) hoogzwanger is van een getrouwde man. Deze comedy over de liefde en familie zit vol geheimen.

Kom meer te weten vanaf 12 november om 20.00 uur op BBC First. 

 

By Alessandra Thom